Referenssit

Teleskooppikatsomot

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus teleskooppikatsomoiden suunnittelusta.

  • 200 eri kokoista kohdetta
  • Kohteet sijaitsevat pääasiassa pohjoismaissa
  • Suurin yksittäinen teleskooppikatsomokokonaisuus 5020 paikkaa, Tanskassa

 

Tehdasvalmiin kylpyhuonetuoteperheen suunnittelu

Tuoteperhe on vakioista osamoduuleista koostuva ja asuntokohtaisesti konfiguroitavissa.

Suunnittelun lähtökohdat
– Modulaarisuus
– Massaräätälöinti
– Konfigurointi

Fira Modules on kylpyhuone, talotekniikka ja älymoduuli yhdessä kuilussa, joka ulkoistaa rakentamisen suurimmat kipukohdat yhteen, älykkääseen ratkaisuun. Älykkäät ratkaisut mahdollistavat sekä liiketoimintaa että asumista hyödyntävien toimintojen kehittämisen.”

Kartonkivuokalinjan suunnittelu

”Jospak Oy:n elintarviketeollisuudelle kehittämä kartonkivuoka päällystetään ohuella muovikalvolla. Pakkauksessa on 85 prosenttia vähemmän muovia kuin vastaavassa perinteisessä, elintarvikevuoassa”

Olimme kehittämässä tuotantolinjaa Jospak-vuokien teollisen mittakaavan valmistukseen.

Suunnittelun lähtökohdat

  • Kapasiteetti
  • Hygieniavaatimukset
  • Laatuvaatimukset
  • Vaihtoajat
  • Työturvallisuus

Teräsrakenteiset parvekkeet

Suunnittelemme teräsrakenteisia kevytparvekkeita asiakkaallemme LO Rakenteelle. Parvekkeet soveltuvat laajasti kaikkiin mahdollisiin erilaisiin kohteisiin, niihinkin joissa muita ratkaisuja ei voi käyttää.

Tuotteet toimitetaan tehdasvalmiina kohteeseen asennettavaksi.

Havainne- ja kaaviokuvat

Asiakkaamme JCDecaux digitalisoi pysäkkejä Helsingissä 2015. Teimme havainne- ja kaaviokuvat pysäkkien muuttamiseksi digi-näytöille sopiviksi.

DDT-1

Teleskooppikatsomo Tanskaan

20150817_162419_HDRKesällä 2015 asiakkaamme toimitti suunnittelemamme 5020-paikkaisen teleskooppikatsomon  Aalborgiin Tanskaan. Katsomo on kokonaisuudessaan ilmatyynyillä siirrettävä jolloin tilaa voidaan vapauttaa vaikkapa messukäyttöön. Tämän kohteen lisäksi olemme suunnitelleet 180 muuta kohdetta.

20150828_142200_Pano_pienennetty20150828_143747_HDR

Kuljetinjärjestelmän toimitus

Kuljetin
kuljetinjarjestelma1
Keväällä 2015 suunniteltiin vaahtolasin kuljetinjärjestelmä Uusioaines Oy:lle. Suunnittelun lisäksi projektiin kuului asennusten suunnittelu ja valvonta. Järjestelmän toimitti Jomeks Oy.

Ulkonäyttöjen rungot

Kesällä 2014 Forssaan asennettiin 3 kappaletta 3×6 m kokoisia ulkomainosnäyttöjä. Suunnittelimme näyttöihin teräsrakenteet ja hoidimme hankintojen kilpailutuksen ja tilaukset asiakkaamme puolesta teräsrakenteiden osalta.

20150910_123039_HDR_pienennetty

 

 

Maalauskammion suunnittelu

Kammiorenderkuva

Maalauskammion suunnittelu tehtiin Fullpaint Oy:lle. Toteutuksessa hyödynnettiin osittain vanhoja ripustuskiskoja.

Havainnekuvat tarjouksen liitteeksi

GIGANTIUM_2-005-

GIGANTIUM_2-006Alkuvuodesta 2015 teimme asiakkaallemme havainnekuvia tarjottavasta 5000-paikkaisesta teleskooppikatsomokokonaisuudesta. Havainnekuvat toimivat tarjouksen tukimateriaalina. Tarjous johti kauppaan.

 

 

Katsomot Norjaan

Norjaan (Straumeen) valmistui suunnittelemamme ja asiakkaamme Kerko Katsomoiden toimittamana koko salin ympäröivä urheilukatsomo. Hallin päädyissä katsomo on kiinteä ja sivuilla teleskooppisesti kokoonajettava. Tämän kohteen lisäksi olemme suunnitelleet 180 muuta kohdetta.

Katsomo Tanskaan

8)Jyske-Bank-BOXEN-01Tanskaan Herningin messukeskukseen valmistui suunnittelemamme ja asiakkaamme Kerko Katsomoiden toimittama teleskooppikatsomo. Katsomo kiertää koko hallin ympäri. Osa katsomosta ajetaan käyttöön sähköisesti ja osa on kokonaan muualle siirrettävää. Siirto tapahtuu joko ilmatyynyillä tai trukilla. Tämän kohteen lisäksi olemme suunnitelleet 180 muuta kohdetta.